Frokost lavet fra bunden

Vi leverer sund og nærende frokost til din virksomhed. Vores fokus er at maden er tilpasset hver dag i både mængde og sortiment. Det vil sige at, vores sortiment er lidt smallere, men det har vi gjort for at hæve kvaliteten og for at undgå madspild. Maden er smagt godt til og lavet fra bunden med fokus på lækre råvarer, med stor passion og faglighed. 

PRISER ekskl. moms

Pris for frokost inkl.. serveringsfade og varmekasser:

10-20 personer; 59,-
21-40 personer; 57,-
+41 personer; 55,-

(Kørsel og personale til anretning, afrydning og evt. opvask hos jer afregnes separat).

Menusammensætning

Den Lune – 1 varm ret

Delikatessen – 2 slags pålæg

De grønne – 2 slags salater

Brød – 2 slags hjemmelavet brød

Sødt – Dagens kage (Kun om torsdagen)

Bestil Gratis Prøvedag

Her er hvad vores kunder har at sige

“Vi har hos Danbolig Silkeborg haft frokostordning fra Spispænt siden sidste år, og det har været en stor fornøjelse. Levering sker altid indenfor aftalt tid og der har aldrig været aflysninger. Kvaliteten i maden er på restaurant-niveau med masser af smag og udvalget er meget varieret. Spis Pænt får de varmeste anbefalinger her fra”

“Varieret mad/menuer med mange nye spændende smagsindtryk.” 
“Brødet til maden er fantastisk. Boller og rugbrød er det bedste jeg har smagt”
“Passende mængder mad og godt blandet menuér. Der er altid noget man kan lide”

“Hos ISAY har vi siden 2021 haft frokostordning leveret fra Spispænt. Vi er meget glade for leverancerne, som altid er til tiden og som aftalt.

Lækkert tilberedt, varieret udvalg og lidt for enhver smag. Og har vi brug for et par kuverter ekstra nogle dage, så er Spispænt meget fleksible. De varmeste anbefalinger herfra.”

Bestil GRATIS frokostmenu til en prøveperiode

Vi kører i øjeblikket en kampagne, hvor i som firma, har muligheden for at prøve vores frokostordning i en dag uden beregning. Udfyld formularen, så kontakter vi dig!

Sådan sammensætter vi vores frokostmenu

Vores frokost er sammensat af en en varm ret med tilhørende stivelse. Derudover medfølger der 2 slags pålæg, hvoraf den ene er en klassiker, som f. eks. ribbensteg med surt eller en klassisk skinkeslat. Den anden en mere moderne og alternativ udgave af pålæg og kan sagtens være grøntbaseret, som f. eks saltbagt selleri i tynde skiver med urter og vinaigrette. 
Der medfølger også 2 salater, hvoraf den ene er en “tung” blandet salat, hvor elementerne er vendt med en lækker dressing. Den anden skal ses mere som et grønt slags tilbehør – det sunde alternativ, som kan være en råkost eller en grøn salat. Vores økologiske rugbrød og surdejsbrød er en del af menuen hver dag.
 
Om torsdagen sender vi en sød ting med i form af kage eller en dessert.
Bestil Gratis Prøvedag

Hvorfor bestille frokost ved os?

Vores køkken er baseret på det økologiske bronzemærke, som betyder at mellem 30-60 % af vores råvarer er økologiske. Dette er et aktivt valg, da vi mener at gode råvarer kan smages i maden og at den samtidig er sundere for dig og for klimaet, er selvfølgelig en kæmpe bonus.
Vi gør samtidig en stor dyd ud af at alt skal være lavet fra bunden, så vi kan stå inden for det håndværk vi levere. Maden er sammensat og forberedt af udlærte kokke med stor passion for deres fag og for den enkelte råvarer. Vi bager naturligvis vores rugbrød og surdejsbrød selv – disse produkter er 100% økologiske.
Bestil Gratis Prøvedag

Kontakt os for at bestille en gratis frokostmenu prøvedag

Efterfølgende vil vi kontakte dig med mere info

    captcha

    Følg os på Instagram

    Følg