Delegates Networking At Conference Drinks Receptio 2021 08 26 16 12 59 Utc 1200X800

Konference

Byd velbekommen

Byd på mad og viden

Velsmagende retter

Afholder du konference i Silkeborg? Spispænt kan lægge hus til din konference, hvis du trænger til at komme ud af de vante rammer. Vores lokaler i Knudlund syd for byen byder på smagfuld, rustik indretning og plads til at netværke.

Hold din konference hos os

I Knudlund er der rigeligt med plads til parkering, frisk luft og kort vej til skov og sø. Det giver dig mulighed for at supplere de faglige oplæg med walk and talks og netværksaktiviteter i mindre grupper.

Indenfor har vi plads til ca. 80 gæster. Indretningen kan vi tilpasse efter konferencens behov.

Kontakt os for at høre nærmere om konferencer hos Spispænt. Forplejningen kan vi tilpasse dine ønsker. Du kan også få vores anbefaling til en menu, der vil klæde din konference.

Skal du holde konferencen i din virksomhed i Silkeborg eller omegn, kan du naturligvis også få leveret mad ud af huset fra Spispænt. Du får mad lavet fra bunden, uanset om du vil have det leveret eller spise hos os.

Spis pænt i Knudlund

Vi klarer det hele

Vores festlokale i Knudlund overrasker de fleste. Når du første gang træder ind i rummet, vil du opdage, at det er en intim ramme. Det minder lidt om udestuen, hvor Spispænt i sin tid startede. Der er naturligvis bedre plads, men lige så hyggeligt.

Hør nærmere

Snak med os

Lad os høre mere om din kommende konference, og så kan vi hjælpe dig med mad og lokaler. Ring direkte til os på: 26 45 99 11