Gourmeaften Feb 2023 19

Fest hos os

Velkommen

Spis pænt i Knudlund

Vi klarer det hele

Vores festlokale i Knudlund overrasker de fleste. Når du første gang træder ind i rummet, vil du opdage, at det er en intim ramme. Det minder lidt om udestuen, hvor Spispænt i sin tid startede. Der er naturligvis bedre plads, men lige så hyggeligt.

Spis godt i Knudlund

Vi har plads til ca. 80 gæster i Knudlund. Lokalet har en stor sydvendt terrasse med tre dobbeltdøre, som virkelig kan åbne rummet. Parkeringsforholdene er gode, og Knudlund er begyndt at blive populært til konfirmationer.

Beliggenheden er unik. Syd for Silkeborg i et industriområde med kort vej til naturen, skoven og Salten Langsø. Perfekt til at strække benene undervejs i festen. Området er helt stille i weekenden, og udenfor festlokalet er der god plads til, at børnene kan lege trygt.

Kom indenfor i varmen

Indenfor byder Knudlund velkommen i et varmt og lidt råt udtryk, der fint afspejler området. Vi synes, at Knudlund har masser af sjæl og danner en helt særlig ramme om fester. Det nyder vi godt af til vores egne arrangementer.

Mange silkeborgensere har sikkert også et forhold til Knudlund, fordi det tidligere var hjemsted for dynefirmaet Jørck og Larsen, som var en stor arbejdsplads i området.

Hold fest hos os

Nyd selskabet