Spispænt 8 1024X648

Kursus

Med lækre retter

Kursus hos os eller hos dig

Med god mad

Skal du afholde kursus i Silkeborg eller omegn? Spispænt kan levere maden, både til dagskurser og kurser der løber over flere dage. Du kan også holde dit kursus hos os, hvis du vil forkæle deltagerne.

Vi kan tilbyde en moderne og hyggelig ramme om dit kursus i vores lokale i Knudlund, der ligger lige syd for Silkeborg. Her er også rig mulighed for at strække benene og holde en pause med frisk luft.

Brændstof til tanken

En god forplejning er ikke kun med til at øge dine kursusdeltageres faglige udbytte. Forplejningen bidrager også til det samlede indtryk af kurset. Godt indhold skal ledsages af god mad. Det bliver husket. Og dit kursus vil blive anbefalet til andre som en god oplevelse.

De fysiske rammer er næsten lige så vigtige som det faglige budskab. Lækre faciliteter bidrager på samme måde til oplevelsen. Mangler du de ideelle betingelser for selv at afholde kursus, kan du benytte vores store lokale i Knudlund tæt på Silkeborg.

Vi står parat til at tage imod dig og dine kursusdeltagere, og vi sørger for det hele. Du skal kun fokusere på give deltagerne maksimal værdi med fra kurset. I får også gode parkeringsmuligheder og plads til at strække benene. Læs mere om Knudlund herunder.

Spis pænt i Knudlund

Vi klarer det hele

Vores festlokale i Knudlund overrasker de fleste. Når du første gang træder ind i rummet, vil du opdage, at det er en intim ramme. Det minder lidt om udestuen, hvor Spispænt i sin tid startede. Der er naturligvis bedre plads, men lige så hyggeligt.

Kontakt os i dag

Vi hjælper gerne

Lad os høre mere om dit kommende kursus, og lad os hjælpe dig med mad og lokaler. Ring direkte til os på: 26 45 99 11