Spispænt Desert 1000X667

Fest hos dig

Få maden bragt til døren

Vi klarer maden

Du klarer gæsterne

Vil du have maden til din fest bragt lige til døren? Så bestil mad ud af huset hos Spispænt. En fødselsdag eller konfirmation i hjemmet kan være en stor oplevelse fyldt med minder. Og festen bliver lige den tand bedre, når du ikke selv går glip af den, fordi du står i køkkenet det meste af tiden.

Bestil mad ud af huset

Ved større fester bliver det meget lettere med mad udefra. Tilberedt af professionelle kokke med styr på smage, råvarer og tilberedning. Samtidig kan du sammensætte menuen helt efter dine egne ønsker.

Du kan enten få leveret menuen kold. Så skal du kun sørge for det sidste trin med at varme og anrette maden, så du selv høster alle komplimenterne.

Du kan også vælge at bestille en eller flere af vores dygtige kokke hjem til festen. Så står vi for alt det praktiske i forbindelse med klargøring af maden.

Priser

Prisen varierer efter hvordan du ønsker at få leveret maden.

  • Du får leveret maden kold med instruktioner om, hvordan den skal varmes op. Typisk fra 300 kr. per kuvert.
  • Du bestiller en eller flere af vores kokke til at stå for at opvarme og anrette maden i dit hjem. Typisk fra 350 kr. per kuvert. Dertil timelønnet kok, mindst 4 timer.

Private dining

Skal du holde et mindre selskab, hvor der ikke må spares på noget? Så lad os kræse for dig og dine gæster med en menu, hvor mad og vin giver jer en oplevelse I sent vil glemme.

Naturligvis baseret på dine ønsker.

Typisk fra 1000 kr. per kuvert. Dertil timeløn.

Bestil nu

Let og lækkert

Har du et fast budget? Er du i tvivl om, hvordan du får den bedste oplevelse ud af dit budget? Kontakt os så vi kan finde den rigtige løsning for dig.