Spispænt

Nytårsmenu

Godt nytår

Hop ind i det nye år

Med god mad

Nytårsmenu for 2024 er ikke på plads endnu.

Nytåret er en tid for nye begyndelser, og vi ved, hvor vigtigt det er at fejre det med manér. Derfor har vi hos Spispænt skabt en eksklusiv tre-retters nytårsmenu, designet til at gøre din fejring uforglemmelig, lige der hvor du er.

Ring til os 26 45 99 11
Skriv til os info@spispaent.dk

Forret: Jomfruhummer

Forbered dine smagsløg på en indledende ret af Jomfruhummerbisque og kyllingballotine, beriget med estragon og dild. Som en lækker detalje får du smørdampede jordskokker og jordskokchips, samt friskbagt brød og pisket smør.

Hovedret: Gastrokalv

Din hovedret består af udsøgt dansk Gastrokalv, anderkendt for dyrevelfærd, som kommer både langtidsstegt og i en friteret variant. Medfølgende asparges broccoli og pommes Anna fuldendes af en raffineret trøffelsauce.

Dessert: Sød afslutning

Til slut får du en uimodståelig tærte med hvid chokolade og saltkaramel, komplementeret af en luftig havtornmousse og portvinssyltede brombær.

Praktisk info:

Du kan forudbestille denne hele kulinariske pakke for kun 375,- DKK. Afhent din bestilling på nytårsaftensdag på Mosevangen 1, 8653 Them, mellem kl. 10.00-12.00 og bring festlighederne direkte ind i dit eget hjem. Vi glæder os til at bidrage til din nytårsfejring!

Din bestilling er endelig bekræftet, når du har betalt den tilsendte faktura.

Nytårsmenu

Bestil nu

Bestil vores farverige nytårsmenu på forhånd og afhent den på dagen.