Spispænt 309 1024X683

Konfirmation

Taler og god mad

Konfirmation er en fest

Festen som er unik

Holder du konfirmation i Silkeborg eller omegn? Dit barns konfirmation er en begivenhed, der kun sker én gang. Bestil mad udefra, så du er sikker på at få hele oplevelsen med. Eller hold konfirmationen hos os, så vi kan hygge om jer.

Konfirmation hos os

Du kan også vælge at holde konfirmation i vores store festlokale i Knudlund. Der har vi plads til at holde den særlige dag for helt op til 85 gæster.

Knudlund er en hyggelig ramme om en konfirmation. Hvis vejret er godt, kan vi åbne ud til den store terrasse og nyde solen.

Der er gode parkeringsforhold og masser af plads til at opholde sig udenfor eller spadsere en tur. Du kan læse mere om Knudlund længere nede på siden.

Spis pænt i Knudlund

Vi klarer det hele

Vores festlokale i Knudlund overrasker de fleste. Når du første gang træder ind i rummet, vil du opdage, at det er en intim ramme. Det minder lidt om udestuen, hvor Spispænt i sin tid startede. Der er naturligvis bedre plads, men lige så hyggeligt.

Få maden bragt ud

Skal I holde konfirmationen hjemme? Har I selv fundet de ideelle rammer om denne store dag? Spispænt leverer med glæde maden til der, hvor du skal holde festen.

Vi bringer kvalitetsmad lavet fra bunden med til konfirmationsfesten. Som udgangspunkt leveres maden kold, så du skal kun sørge for at varme den efter vores anvisninger. Det er simpelt og hurtigt - der er ikke noget at tage fejl af.

Du kan også vælge at få en af vores kokke til at varme og anrette maden for dig, der hvor konfirmationen skal holdes. Det koster lidt mere, men giver den fuldendte luksus for dig. Det koster typisk fra 350 kr. per kuvert plus timeløn til kokken i minimum 4 timer.

Bestil maden nu

God appetit

Vores konfirmationsmenu kan både bestilles til vores lokaler og ud af huset. Kontakt os for at finde ud af mere.