Spispænt 334 1024X683

Firmaarrangement

God mad med gode kolleger

Den perfekte ramme

Det skal være lækkert

Et firmaarrangement i fantastiske rammer med udsøgt mad kan være en uvurderlig investering: i medarbejdertilfredshed, i forholdet til samarbejdspartnere eller som værdig afslutning på en dag med teambuilding, workshop eller konference. Kort sagt er god mad vejen til manges hjerter.

Firmaarrangement i vores lokale

Skal du afholde et firmaarrangement, står Spispænt parat til at give dig én på den kulinariske oplever. Julefrokost, jubilæum eller reception? Vi er klar til at tage imod dig og dine gæster i vores hyggelige spisesal i Knudlund.

Har du noget andet i tankerne, går du ikke forgæves hos Spispænt. Vi står parat til at opfylde dine ønsker til arrangementets karakter og menuens sammensætning.

Kontakt os og fortæl om dit arrangement. Så finder vi ud af det.

Spis pænt i Knudlund

Vi klarer det hele

Vores festlokale i Knudlund overrasker de fleste. Når du første gang træder ind i rummet, vil du opdage, at det er en intim ramme. Det minder lidt om udestuen, hvor Spispænt i sin tid startede. Der er naturligvis bedre plads, men lige så hyggeligt.

Få maden bragt

Passer det bedst at tage oplevelsen med hjem til virksomheden? Vi er også parate til at levere maden til dit firmaarrangement på virksomhedens adresse. Hvis du selv har rammerne til at give medarbejdere eller samarbejdspartnere den perfekte oplevelse, bringer vi gerne en menu ud, som fuldender begivenheden.

Der er naturligvis også penge at spare ved at holde dit arrangement hjemme i virksomheden. Kontakt os og lad os høre om dine ønsker.

Bestil nu

Så er der serveret

Hvis du gerne vil til bords med Spispænt, kan du book mad og lokale eller bestille mad ud af huset. Har du brug for at høre nærmere kan du ringe til os på 26 45 99 11.