Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Fest hos os

⎯⎯⎯

Vores festlokale i Knudlund overrasker de fleste. Når du første gang træder ind i rummet, vil du opdage, at det er en intim ramme.

kontakt os se menu ↓

Vi klarer det hele

Spis godt i Knudlund

⎯⎯⎯

Vores festlokale i Knudlund overrasker de fleste. Når du første gang træder ind i rummet, vil du opdage, at det er en intim ramme. Det minder lidt om udestuen, hvor Spispænt i sin tid startede. Der er naturligvis bedre plads, men lige så hyggeligt.

Vi har plads til ca. 80 gæster i Knudlund. Lokalet har en stor sydvendt terrasse med tre dobbeltdøre, som virkelig kan åbne rummet. Parkeringsforholdene er gode, og Knudlund er begyndt at blive populært til konfirmationer.

Beliggenheden er unik. Syd for Silkeborg i et industriområde med kort vej til naturen, skoven og Salten Langsø. Perfekt til at strække benene undervejs i festen. Området er helt stille i weekenden, og udenfor festlokalet er der god plads til, at børnene kan lege trygt.

kontakt os

Kom indenfor i varmen

⎯⎯⎯

Indenfor byder Knudlund velkommen i et varmt og lidt råt udtryk, der fint afspejler området. Vi synes, at Knudlund har masser af sjæl og danner en helt særlig ramme om fester. Det nyder vi godt af til vores egne arrangementer.

Mange silkeborgensere har sikkert også et forhold til Knudlund, fordi det tidligere var hjemsted for dynefirmaet Jørck og Larsen, som var en stor arbejdsplads i området.

Menu i Knudlund

Vi tilpasser menuen til dine ønsker og dit budget. I ovenstående eksempel har vi sammensat en lækker menu som passer til sæsonens råvarer.

Classic

Priseksempel pa 3 retters menu.

Forret
Spispænts varmtrøget laks med purløgsmayonnaise toppet med små bitre salater, sprødt rugbrødscrumble og syrlig nøddedressing.

Hovedret
Langtidsstegt kalvecuvette fra Grambogaard med en rub af hvidløg og røget chili. Hertil pommes Anna, sauce Bordelaise og stegt pastinak vendt med brunet smør og timian.

Mellemret
Terrine pa kylling. Bade som plukket -og braiseret lar og som soufflé tilsmagt med madagascarpeber og estragon. Hertil syltede svampe, troffelcreme og masser af korvel.

Dessert
Tærte med hvid chokolade og saltkaramel. Hertil tonkabønneiscreme og passionsfrugtssauce.

⎯⎯⎯

Pris hos as
fra 795, - / pr. person (minimum 25 kuverter)

Ud af huset
fra 375, - / pr. person (minimum 10 kuverter)

Eksklusiv

Priseksempel pa 6 retters menu.

Appetizer
2 snacks.

Forret
Hummerbisque tilsmagt med cognac, serveret med bagt torsk med ocietre caviar og dild crust.

Mellemret
Terrine pa kylling. Bade som plukket -og braiseret lar og som soufflé tilsmagt med madagascarpeber og estragon. Hertil syltede svampe, troffelcreme og masser af korvel.

Hovedret
Oksemorbrad fra Grambogaard. Hertil saltbagt selleri, karamelliseret puré af gulerod, sauce Bordelaise og friskrevet roffel.

Dessert
Chokolademousse pa 70% chokolade med frisk hindbarsorbet og spred noddepraline.

Ost
Lakre oste fra Them mejeri med sylt, chutney og knaekbrod.

⎯⎯⎯

Pris hos as
fra 1050, - / pr. person (minimum 25 kuverter)