Konceptet til Supperclub (aflyst)

“Supperclub d. 8/10 fra kl. 18.00-23.00, Mosevangen 1, 8653 Them”

Ideen med supperclub er, at det fungere som en restaurantoplevelse, bortset fra, at alle gæsterne spiser og drikker det samme – med andre ord, så har vi bestemt menuen på forhånd.

Vi åbner endnu engang op for vores supperclub i Knudlund. Alle gæsterne ankommer kl. 18.00, hvor vi sørger for mad og drikke i den rigtige rækkefølge med tilhørende fortælling om mad og vin.

Peter Blaabjerg er aftenens sommelier og tjener, som har sammensat vinene til maden. Søren og Johan er bag komfuret og sørger for snacks, 4 retter og kaffe, avec + petit four til slut.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Supperclub d. 8/10

Peter Blaabjerg er aftenens tjener/sommelier, og han har ligeledes sammensat vinene til maden

 

 

Supperclub

Til at starte med; 2 slags snacks

Til forret; rørt sej med sennep og dild. Chips og peberrod, purløg og kørvel

Til mellemret: svampetoast med pocheret æg

Til hovedret; tværreb af dansk okse, braiseret og glaseret – pyntet med timian, ribs og chips. Hertil rå-stegt gulerod og sauce af lagen

Til dessert: tærte på hvid chokoladeganache og brombærsorbet

Til slut; petit four, kaffe og avec



Pris i alt for mad, vin, vand og kaffe: 800kr

Følg os på Instagram

Følg