Konceptet bag Supperclub

“Afslappet social dining i Knudlund”
Supperclub hos Spispænt er et koncept, hvor du booker et bord med de gæster du gerne vil have med.

Denne gang er vores supperclub et dag-arrangement, hvor vi starter kl. 11.00 og slutter ved en 15-16.00 tiden. Maden starter ud i lidt eksklusiv brunch/morgenmads relaterede retter og bevæger sig derefter over i en frokostlignende seance med fisk, som det store tema. Alle retter er serveret med bobler af forskellige slags, champagne, cava osv. – vi bevæger os rundt og får smagt gode musserende vine fra forskellige egne. Vinene er som altid udvalgt og parret af vores vinmand Ludovic fra Vinspecialisten i Silkeborg.

Prisen for arrangementet er 700,- for hele dagen som indeholder mad, vin, kaffe og vand.

Er selskabet større end 4 personer, tager vi et depositum.

Vi har plads til mellem 50 og 60 gæster og i sidder hovedsageligt ved borde med 4-6 gæster. Kommer i 2 gæster, kan vi godt finde på at parrer jer med et andet hold 2´er for at få puslespillet til at gå op – vi sørger naturligvis for behørig afstand og sprit.

Vi har mulighed for arrangere kørsel, i skal blot informere os inden middagen – så sørger vi for at bestille en taxi til jer.

Vi glæder os til at se jer.

Bestil

Menu

Februar til d. 19/2 2022 

I samarbejde med vinspecialisten ved; Ludovic riaut og Peter Blaabjerg er dagens tjener og sommelier

Supperclub menu

Til at starte med;
2 forskellige snacks

Til forret;
pocheret eggs Benedict på crumbet med hollandaise

Til mellemret;
stenbiderrogn på dildwaffel med pisket cremefraiche 48%

Til hovedret;
stegt filet af skærising med skorzonerrod, dild og Noille pras sauce

Til dessert;
rådhuspandekager med appelsinsorbet

Til slut:
2 slags petit four med kaffe og avec.

Pris i alt: 700kr

    Følg os på Instagram

    Følg