Hold jeres Konfirmation hos os

Menueksempel med 3 retter
Forret
På tallerken: Bagt og rørt torsk med skyr, mayonnaise og krydderurter. Serveret med små salater, surdejsbrød og pisket smør.
Hovedret
På buffet: Stegt kalveculotte og marineret/grillet kyllingebryst med årstidens garniture, 2 salater efter sæsonen, nye kartofler med kapers og rødvinssauce.
Dessert
På tallerken: Pannacotta med vanilje og kærnemælk, syltede rababer og sprødt.
Natmad: Oste og pølser
475,- pr. person
(Min bestilling 20 kuverter)
Menueksempel med 3 klassiske retter
Forret
Høns i asparges med tarteletter på buttedej med hakket persille + purløg og daddeltomater.
Hovedret
Gl. daws oksesteg på langtidsstegt tykkam. Serveret med stegte kartofler, sæsonens garniture, en sovs lavet på skyen og hjemmesyltet surt.
Dessert
Rababer trifli
Natmad: Hot dogs
695,- pr. person
(Min bestilling 30 kuverter)