Konceptet bag Supperclub

“Afslappet social dining i Knudlund”
Supperclub hos Spispænt er et koncept, hvor du booker et bord med de gæster du gerne vil have med. Vi udbyder een menu på aftenen og vores tjener/sommelier, sammensætter en vin/øl menu som passer til maden. Prisen er 900 kr for hele aftenen, som består af 2 snacks, forret, mellemret, hovedret, dessert og kaffe med petit four (en lille sød ting eller to) og prisen er inkl. drikkevarer. Aftenen betales på mobilepay. Er selskabet større end 4 personer, tager vi et depositum.

Vi har plads til mellem 50 og 60 gæster og i sidder hovedsageligt ved borde med 4-6 gæster. Kommer i 2 gæster, kan vi godt finde på at parrer jer med et andet hold 2´er for at få puslespillet til at gå op – vi sørger naturligvis for behørig afstand og sprit.

Vi har mulighed for arrangere kørsel, i skal blot informere os inden middagen – så sørger vi for at bestille en taxi til jer.

Ellers skal i blot læne jer tilbage og nyde aftenen, hvor i kommer som i er og nyder samværet med os og de andre gæster.

Vi glæder os til at se jer.

Bestil

Menu

Februar til d. 19/2 2022 

I samarbejde med vinspecialisten ved; Ludovic riaut og Peter Blaabjerg er dagens tjener og sommelier

Supperclub (Tidligere) menu

Til at starte med;
2 forskellige snacks


Til forret;

Tærte med Spispænt´s egen varmrøget laks, purløgsmayo, syltede løg og friseesalat.

Til mellemret;
Andelevermousse med confiteret andekråse. Serveret med hindbærvinaigrette og figenkompot. Hertil ristet brød.

Til hovedret;
Stegt bryst og confit af lår fra gråand. Hertil karamelliseret gulerodspuré og stegt asparges-broccoli, en sauce på skroget af anden smagt til med stegte portobello og mild trøffel.

Til dessert;
Tærte med limecurd . Hertil parfait af tonkabønne og rom-syltede abrikoser.

Følg os på Instagram

Følg