Valgmulighed 1

Konfirmationscatering

Menueksempel med 3 retter

Forret

På tallerken: Bagt og rørt torsk med skyr, mayonnaise og krydderurter. Serveret med små salater, surdejsbrød og pisket smør.

Hovedret

På buffet: Stegt kalveculotte og marineret/grillet kyllingebryst med årstidens garniture, 2 salater efter sæsonen, nye kartofler med kapers og rødvinssauce.

Dessert

På tallerken: Pannacotta med vanilje og kærnemælk, syltede rababer og sprødt.

Natmad: Oste og pølser

475,- pr. person
(Min bestilling 20 kuverter)

Kontakt os

Konfirmationspakke

Menueksempel med 3 klassiske retter

Forret

 Høns i asparges med tarteletter på buttedej med hakket persille + purløg og daddeltomater.

Hovedret

Gl. daws oksesteg på langtidsstegt tykkam. Serveret med stegte kartofler, sæsonens garniture, en sovs lavet på skyen og hjemmesyltet surt.

Dessert

Rababer trifli

Natmad: Hot dogs

695,- pr. person
(Min bestilling 30 kuverter)

Kontakt os

Følg os på Instagram

Følg