Valgmulighed 1

Bryllupscatering

Menueksempel med 3 retter

Forret

Bagt og rørt torsk med skyr, mayonnaise og krydderurter. Serveret med små salater, surdejsbrød og pisket smør

Hovedret

Stegt kalveculotte med sommergarniture, nye kartofler med kapers og portvinssauce.

Dessert

Pannacotta med vanilje og kærnemælk, syltede rababer og sprødt.

Natmad: Hot dogs

475,- pr. person
(Min bestilling 20 kuverter)

Kontakt os

Bryllupspakke

Bryllupsreception: 3 forskellige snacks
Menueksempel med 3 retter

Forret

Hvide asparges med rørt krabbe, kapers, croutoner, små salater, salsa verde, surdejsbrød og pisket smør.

Hovedret

Stegt kalvefilet med sommergarniture, pommes Anna og portvinssauce.

Dessert

Portions rababertærte med marcipan, iscreme på tonka-bønne, syltede rababer og sprødt.

Natmad: Hot dogs
800,- pr. person
(Min bestilling 30 kuverter)

Kontakt os

Valgmulighed 2

Bryllupscatering

Menueksempel med 4 retter

Forret

Rimmet laks med ramsløgsmayonnaise, små salater, dildmarinerede agurkekugler, surdejsbrød og pisket smør.

Mellemret

Gazpacho med bronoise af sommergrøntsager.

Hovedret

Grillet oksefilet med sommergarniture, pommes Anna og portvinssauce.

Dessert

Mazarintærte, jordbærsorbet, syltede grønne jordbær og sommerkys.

Natmad

Chacutarie med diverse pølse, skinke, dips og surdejsbrød

595,- pr. person
(Min bestilling 20 kuverter)

Kontakt os

Bryllupspakke

Bryllupsreception: 3 forskellige snacks
Menueksempel med 4 retter

Forret

Hvide asparges med rørt krabbe, kapers, croutoner, små salater og salsa verde. 

Mellemret

Hummerbisque med boller af kyllingesoufflé, dildmarineret agurk, hvidløgscroutoner og surdejsbrød med pisket smør.

Hovedret

Oksemørbrad med sommergarniture, pommes Anna og portvinssauce.

Dessert

Mille fueille af friske jordbær og vaniljecreme. Hertil sorbet på rababer, syltede rababer og sprødt.

Natmad

Chacutarie med diverse pølse, skinke, dips og surdejsbrød

1000,- pr. person
(Min bestilling 30 kuverter)

Kontakt os

Følg os på Instagram

Følg